Beckett Message Boards

Full Version: org issues
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
anybody else having this issue.

my issue organizer says i have x amount of cards in recently added, i go to recently added and it says no records. i know what it is that i inputted so i search in the org and it says no records found still. but, once i search the beckett database it shows that is inputted. anybody else? if you have and got it fixed, how did you get it fixed?
also not showing up when i start a trade.
There have been some issues now for a few days. I have a thread going in the Baseball forum, and many of us are having issues with the trade function, but it doesn't seem to do this for everybody?
After starting a new trade and trying to add items, I can see the first page of items on the screen, but as soon as I try to switch to a second page it kicks me back to the trade screen about 70 percent of the time.
(11-19-2015 04:49 PM)SummitSeeker Wrote: [ -> ]After starting a new trade and trying to add items, I can see the first page of items on the screen, but as soon as I try to switch to a second page it kicks me back to the trade screen about 70 percent of the time.

This is happening to me as well.
just curious. i called beckett and the guy is like well i dont understand. im like what you mean. he said it should be fixed in 24-48 hrs
I was having troubles earlier today adding new cards to my org. I tried to add them 10 times and they still didn't show up.
Been having issues as well - seems sporadic works and than doesn't. Was going slow last night.
Reference URL's