`
 (Toll Free)
Post Reply 
Share Thread:
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anybody else having this problem?
07-31-2013, 12:51 PM
Post: #1
Anybody else having this problem?
I am trying to add a card to initiate a trade but when I do I get this message: The selected trader does not currently have these items, so they can not be added to the trade. The card I am trying to load is in my organize. It just won't let me load it in a trade.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-31-2013, 12:59 PM
Post: #2
RE: Anybody else having this problem?
I've dealt with one member whos collection was like that this week, dk what its about

[Image: logo1_zpsad67d293.jpg]
current sets:
2004 Sweet Spot Signatures: 27/83 (33%)
96-97 Skybox Premium Autographics: 5/93 (5%)
11-12 UD Hockey w/ YGs: 438/500 (88%)

DO NOT TRADE LIST: chargers2427, mrmagnum75
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-31-2013, 01:02 PM
Post: #3
RE: Anybody else having this problem?
(07-31-2013 12:51 PM)cspen Wrote:  I am trying to add a card to initiate a trade but when I do I get this message: The selected trader does not currently have these items, so they can not be added to the trade. The card I am trying to load is in my organize. It just won't let me load it in a trade.

Yes I just kept trying and sooner or later it went through.

If you have less than 20 feedback you're sending first. I have little patience for the traders who continually ask me to check them just to cancel transactions or leave me hanging. After awhile I will start returning the favor.

Looking for Russell Wilson, Colin Kaepernick, Andrew Luck RC Autos.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-31-2013, 01:23 PM
Post: #4
RE: Anybody else having this problem?
It doesn't seem to happen on all cards just a few
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-31-2013, 03:16 PM
Post: #5
RE: Anybody else having this problem?
I'm trying to make a trade with another collector and we're having the same issue. Weird.

Just wondering, are they UD cards?

[Image: demondukkbannercopy.jpg]
Collecting Tom Brady, ND Autos and Mem, Baseball HOF Relics
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-31-2013, 03:28 PM
Post: #6
RE: Anybody else having this problem?
Mine is a Bowman Sterling auto
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-31-2013, 04:02 PM
Post: #7
RE: Anybody else having this problem?
I've had the same issue with a bunch of different cards/sets this week. If you just try it a couple times it usually will add it after two or maybe three attempts.

They are your cards, if you want to put fingerprints all over the chromes, you should do that....just don't send them to me in a trade. All my cards are clean and I expect the same in return. Bad traders need not apply.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-01-2013, 09:52 AM
Post: #8
RE: Anybody else having this problem?
This should be fixed now. If anyone is still running into a problem, please let me know and include the card that causes the error message.

Thanks,
Traci

Auction Manager - Beckett Auction Services
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)