Post Reply 
Share Thread:
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anybody else having this problem?
07-31-2013, 12:51 PM
Post: #1
Anybody else having this problem?
I am trying to add a card to initiate a trade but when I do I get this message: The selected trader does not currently have these items, so they can not be added to the trade. The card I am trying to load is in my organize. It just won't let me load it in a trade.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-31-2013, 12:59 PM
Post: #2
RE: Anybody else having this problem?
I've dealt with one member whos collection was like that this week, dk what its about

[Image: logo1_zpsad67d293.jpg]

11-12 UD Hockey w/ YGs: 438/500 (88%)

DO NOT TRADE LIST: chargers2427, mrmagnum75
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-31-2013, 01:02 PM
Post: #3
RE: Anybody else having this problem?
(07-31-2013 12:51 PM)cspen Wrote:  I am trying to add a card to initiate a trade but when I do I get this message: The selected trader does not currently have these items, so they can not be added to the trade. The card I am trying to load is in my organize. It just won't let me load it in a trade.

Yes I just kept trying and sooner or later it went through.

If you have less than 20 feedback you're sending first.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-31-2013, 01:23 PM
Post: #4
RE: Anybody else having this problem?
It doesn't seem to happen on all cards just a few
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-31-2013, 03:16 PM
Post: #5
RE: Anybody else having this problem?
I'm trying to make a trade with another collector and we're having the same issue. Weird.

Just wondering, are they UD cards?

[Image: 9tnms3F.png]
Collecting Tom Brady, Rob Gonkowski, Mike Trout and Baseball HOF Relics
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-31-2013, 03:28 PM
Post: #6
RE: Anybody else having this problem?
Mine is a Bowman Sterling auto
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-31-2013, 04:02 PM
Post: #7
RE: Anybody else having this problem?
I've had the same issue with a bunch of different cards/sets this week. If you just try it a couple times it usually will add it after two or maybe three attempts.

[Image: PCoppBanner_zpsjcob62jh.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-01-2013, 09:52 AM
Post: #8
RE: Anybody else having this problem?
This should be fixed now. If anyone is still running into a problem, please let me know and include the card that causes the error message.

Thanks,
Traci

Auction Manager - Beckett Auction Services
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)