`
 (Toll Free)
Post Reply 
Share Thread:
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cards Not Loading Help!
11-13-2012, 01:10 AM
Post: #1
Cards Not Loading Help!
I don't know whats going on here? I tried to add some 2012 Update base to my org but they are not showing up. Any ideas or help would be great.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-13-2012, 08:19 AM
Post: #2
RE: Cards Not Loading Help!
Check to make sure they aren't already in there somewhere, try searching "all collections" for the cards you're looking for

[Image: NYNMRXJ.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-13-2012, 09:01 AM
Post: #3
RE: Cards Not Loading Help!
Thanks Pete but they are new so I'm stumped.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-13-2012, 12:16 PM
Post: #4
RE: Cards Not Loading Help!
I have a bunch of cards floating in my org that are not in any collection. If I put tags on and search for it there is no collection attached to them. Is it with all the cards? It is possible you "added" the entire set by accident and they are in what I'm calling ORG limbo like mine.

[Image: 1WFtDI1.png]
Building Base sets and Collecting Tigers
Looking for 1951 Red Backs, 1977, 1978 and 1979 O-PEE-CHEE Baseball
Justin Verlander, Reno Bertoia, and Alan Trammell
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-13-2012, 03:03 PM
Post: #5
RE: Cards Not Loading Help!
Its not all the cards, some show up and some don't. T
his is just with these 2012 update base I've been trying to add. Im going to search a little more.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-13-2012, 04:15 PM
Post: #6
RE: Cards Not Loading Help!
If you got some from trade, they end up in the Recently Traded folder

[Image: NYNMRXJ.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-13-2012, 11:33 PM
Post: #7
RE: Cards Not Loading Help!
I started having that problem as well as very "sluggish" navigation in org since I upgraded my iPad to ISO6 ....... Anyone else having this problem in conjunction with iso6?

[Image: Ch4Mt.png]
Avatar and Banner courtesy of jbel4331. THANKS!
Topps should send me Flowers and Candy this Valentine's Day, because they've been screwing me pretty regularly throughout the year. Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)