Beckett Message Boards
Add to Organize feature - Printable Version

+- Beckett Message Boards (http://www.beckett.com/forums)
+-- Forum: Misc. (/forum-43.html)
+--- Forum: Help Forum (/forum-65.html)
+--- Thread: Add to Organize feature (/thread-1506351.html)



Add to Organize feature - sonic311 - 07-09-2012 07:50 PM

I wanted to report that Add to Organize feature is not working.
I tried adding a card from 2 different computers and was unable to as the icon is missing. When I hover over the area where the icon should be a caption appears that reads Add to Organize but when i click nothing happens. Can someone help out with this?


RE: Add to Organize feature - skidlee3 - 07-09-2012 08:52 PM

This same issue is happening to me.

Also I am having trouble adding cards to my ORG no matter what web browser. I use to use IE but that started bombing. Move to Firfox and that worked fine for a very long time but it has bombed. Now just this past week I moved to Google Chrome and added a large number of cards with it. Came back last yesterday to do some more and now my ORG won't even load in it. It struggles to load in IE and Firefox.

Any ideas?


RE: Add to Organize feature - jacobystealshome - 07-10-2012 05:49 AM

if the card is already in organize, you cannot add it again from the opg. the card already exists in your oeg. go to org, and search the "all items" folder. most likely, it will be there


RE: Add to Organize feature - skidlee3 - 07-10-2012 05:57 PM

no the card is not already in my org. I am aware that if the card is already in your org then it won't show up in recently added.


RE: Add to Organize feature - tweeder64 - 07-10-2012 07:48 PM

having the same problem


RE: Add to Organize feature - fanofcardinals - 07-11-2012 06:00 AM

having the same problem too.


RE: Add to Organize feature - woody555 - 07-11-2012 08:30 AM

Same problem here. Since Saturday the 7th. Reported to feedback. No response.


RE: Add to Organize feature - jacobystealshome - 07-11-2012 08:32 AM

it definitely isnt system wide

anyone have a screenshot?


RE: Add to Organize feature - mannyman18 - 07-11-2012 11:23 AM

Nope, when i add a card. I am able to do a search in "All Items" for that particular card and it shows up there, and in the collection i added the card to. I created a dummy collection to see if it was just something with newly created collections. Added the card there and it was there, and in "All Items"


RE: Add to Organize feature - sonic311 - 07-11-2012 12:22 PM

It's working now. Just added 2 cards sucessfully.